Om mig

Jag är något över 50 år, gift med ‘Speedy’ och mamma till två killar i snart 30-års åldern. Och jag ska snart bli farmor!!!
Idag är jag en lycklig ABF-cirkelledare som i huvudsak inspirerar andra inom textilt handarbete. Jag syr, stickar, virkar, väver osv.
Men jag har också andra cirklar, jag åker ut och pratar med de som bor på våra äldreboende. Vi pratar om historia för det mesta och det intresserar mig mycket. Men jag har också lite praktiska cirklar med dem, jag låter dem prova på att måla med akrylfärg. Helt ambitionsfritt och utan regler. Jag är själv glad amatör, har inte gjort många tavlor i mitt liv……

Min blogg började jag med för att dokumentera mina försök att börja springa. Dessutom var det tänkt att jag även skulle skriva om mitt och mannens tävlingsdansande. Nu blir springandet mest dokumenterat i appen i telefonen och det blir inte så regelbundet som jag kanske trodde. Tävlingsdansandet har vi lagt på hyllan då varken min kropp eller vår gemensamma tid räckte till.

Eftersom jag lever med sjukdomen fibromyalgi så får jag ibland se mina önskningar gå upp i rök. Sjukdomen lägger ofta sig i mina dagliga bestyr och gör att jag inte alltid kan göra det jag har tänkt. Men jag ser inte sjukdomen som en mur, bara som en grind som måste öppnas på rätt håll. Med balans i vardagen så blir det bra, för det mesta.


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s